INFO

INFO

In ons gastenverblijf kunnen ca 16 volwassenen logeren, neem gerust even contact op om te overleggen. In Heppienest is het lekker genieten en samen zijn. Het bevindt zich in het gehucht Herkenrade behorende bij het dorp Sint Geertruid, midden tussen de fruitbomen en heuvels. Ongeveer 10 km van Maastricht en 20 km van Luik.

Heppienest is afgeleid van je gelukkig voelen en in een nestje wonen. U verblijft in een mooie omgebouwde boerenstal. Voor u woonden er koeien, varkens en kippen. U komt via de huisweide naar binnen in een stijlvolle keuken/woonkamer. Er staat een mooie bar die deels gemaakt is van de balken uit de oude stallen. Ook staat er een lange tafel gemaakt van de voederdeksels. De keuken met stenenblad, heeft een 5 pits-gasfornuis met inbouwoven, koelkast met ruime vriesvakken, waterkoker, en niet te vergeten een vaatwasser.
Ook is er een Nespresso,Senseo en filterkoffie-apparaat aanwezig.

De zithoek heeft 2 heerlijke banken en diverse stoelen waar je lekker in kun wegzakken. Ook is er een T.V met de mogelijkheid om presentaties te projecteren. Een plek om heerlijk tot rust te komen.

In de gang is een toilet en een badkamer met 2 douches en 2 wasbakken. Verder in de gang een saunaruimte met bad, douche, wasbak, toilet, infraroodsauna en relaxstoelen om heerlijk te genieten na een mooie wandeling of fietstocht. Vanuit de kamer heeft u vrij uitzicht op de weide, waarin je lekker kunt ravotten of rustig kunt kijken naar de zonsondergang. Vanuit de weide komt u op een begaanbare veldweg, vanwaar u kunt starten met mooie tochten door het heuvelland. In de lente en de zomer staan er schapen en lammetjes in een deel van de weide.

In de gang naar links zijn er 4 slaapkamers. 3 slaapkamers zijn verdeeld in begane grond en een vide met een sfeervol Engels hekwerfoto02k. De trappen naar de vides zijn ook weer gemaakt van de balken uit de oude stallen. Er is warm- en koud water op alle slaapkamers. Er staan comfortabele boxsprings. Op 1 kamer kunnen 3 volwassenen slapen, op 2 kamers kunnen 4 volwassenen slapen en in de laatste kamer kunnen 5 volwassenen slapen. Ook zijn er 2 babybedjes en stoeltjes aanwezig in de accommodatie.

De groepsaccommodatie is nagenoeg begane grond op 2 tredes na. De vloeren zijn allergeen en makkelijk in onderhoud.

Aan de kant van de weide is een heerlijk beschut overdekt terras, met daarvoor ruimte voor een kampvuurtje en een barbecue. In de weide genoeg ruimte om te ravotten. Hier kunt u in de zomer heerlijk barbecue├źn en tot laat in de avond buiten zitten en steenuiltjes in actie zien.

U kunt uw auto parkeren bij de accommodatie.

Let op ! Door de locatie en ligging is de woning niet geschikt voor drank/feestpartijen en voor jongerengroepen.